O nama – Stručni, profesionalni, iskusni i diskretni

Poliklinika Atrijum počela je sa radom 1998. godine. Kao jedna od vodećih i najopremljenijih privatnih poliklinika u Sarajevu, brinemo se o zdravlju mnogobrojnih pacijenata. Zadovoljstvo naših pacijenata ogleda se u broju zdravstvenih kartona koji u našoj poliklinici danas prelazi cifru od 20.000!

Naš tim sačinjavaju iskusni i priznati medicinski stručnjaci koji su prepoznati kao jedni od vodećih stručnjaka u svojim oblastima kako u BiH, tako i u inostranstvu. Pružamo usluge iz različitih medicinskih oblasti poput opće, porodične, sportske i interne medicine, radiologije, kardiologije itd.

O nama - Poliklinika Atrijum

Stručan i obrazovan kadar

Obrazovanje, entuzijazam i iskustvo su glavni aduti našeg stručnog medicinskog kolektiva. Upoznajte naš tim doktora i uvjerite se sami.

Naš tim
O nama - Poliklinika Atrijum

Vrhunska oprema i ambijent

Najsavremenija medicinska oprema i aparati doprinose da našim pacijentima omogućimo što kvalitetniju brigu o njihovom zdravlju.

Naše usluge
O nama - Poliklinika Atrijum

Profesionalan i diskretan odnos

Profesionalnost i diskretnost su prioriteti u našem odnosu sa klijentima, što su do sada prepoznale desetine hiljada pacijenata.

Naše reference
Zdravlje Vaše porodice u sigurnim je rukama!

Poliklinika Atrijum je prva privatna poliklinika u Bosni i Hercegovini koja je uvela usluge u oblasti porodične medicine gdje osiguranici ZZOKS-a (Zavod Zdravstvenog Osiguranja Kantona Sarajevo) mogu potpuno besplatno obavljati sve usluge baš kao što su radili u dosadašnjoj praksi, samo u državnim porodičnim ambulantama. Sve što je potrebno jeste ispuniti prijavnicu i doći u našu polikliniku.

Zakaži pregled
Emir Aličković

Potpuno sam zadovoljan odnosom doktora, kao i samim tretmanom liječenja. Definitivno najbolja internistička usluga u BiH.

Emir Aličković – Sarajevo

Sanja Tomić

I pored mora bližih privatnih poliklinika i ambulanti, Poliklinika Atrijum je već duži niz godina moj prvi i jedini izbor.

Sanja Tomić – Tuzla

Dino Šerić

Nakon neugodnih pregleda po raznim zdravstvenim ustanovama širom BiH, Atrijum je jedini napravio čudo. Usluga za 10! 

Dino Šerić – Mostar

Ena Mešanović

Prvi put da se liječim u privatnoj poliklinici besplatno kao osiguranik ZZOKS i očarana sam onim što je urađeno do sada. 

Ena Mešanović – Sarajevo

Marko Stojić

Zbog autoimune bolesti bio sam primoran pomoć potražiti van državnih zdravstvenih ustanova, a u Atrijumu sam dobio sve. 

Marko Stojić – Pale

Emina Njegović

Kao penzionerka i korisnica usluga ZZOKS prijatno sam iznenađena medicinskom uslugom i prilikom za liječenje u Atrijumu.

Emina Njegović – Sarajevo

Poliklinika Atrijum – Video!

Osnovani 1998. godine, a 2002. godine prerastamo u savremen i moderan medicinski centar. Danas nosimo epitet lidera u privatnom zdravstvenom sektoru u Kantonu Sarajevo, a kvalitet i konciznost naših usluga prepoznati su pacijentima širom Bosne i Hercegovine.

Otvori promotivni video
Saznaj više o medicinskim uslugama u Poliklinici Atrijum
Naše usluge