fbpx

Poliklinika Atrijum - Life coaching

>Life coaching
Life coaching2019-09-29T18:39:54+01:00

Life coaching

Živimo u brzom, konzumentnom, korisničkom dobu gdje su sve veći napori da odgovorimo zahtjevima društva. Sve veća potreba za stručnim licem postaje nam dio svakodnevnice kako bi se na vrijeme spasili od ubrzanog tempa života i sustigli se u dahu harmonije za kojom trčimo a koju samo mali broj zna, umije pronaći.

Zašto life coaching ?

Ako je Vaš izazov vezan direktno za Vaše ciljeve i za uspjehe koje želite postići,  te ako želite naučiti kako komunicirati i biti najbolji u komunikaciji,  osvjestiti svoje resurse i maksimizirati ih na poljima, otkriti mape drugih ljudi , onda Vam zasigurno tu može pomoći životni trener.

Life coach ili životni trener postaje zanimanje budućnosti. Životni trener poznaje proces i sredstva promjene, te pomaže ljudima da ostvare svoje pozitivne promjene na poljima zdravlja, ličnog razvoja, međuljudskih odnosa, karijere, duhovnosti i finansija.

Svrha je izvući ono najbolje iz klijenta i omogućiti mu da donese kvalitetne odluke. Do cilja je jedna stepenica. Stepenica koja Vas vodi Vašim snovima. Stepenica iz koje izlazite iz svoje zone komfora. Stepenica koja kaže SADA je taj trenutak – želim promjenu i želim svog personalnog životnog trenera.

U poliklinici Atrijum možete dobiti usluge life-a coachinga.

Alma Al-Daher, dipl.psiholog i Internacionalni Life coach

Otvori i pogledaj cjenovnik usluga Poliklinike Atrijum
Cjenovnik usluga